Вход / Регистрация

CENTURY 21 Novi dom – MPTRG d.o.o.

Адрес: Kersnikova ulica 17a
Мобильный телефон: +386 41 682 876
Телефон: +386 80 30 49
Мы говорим: slovensko, hrvaško, srbsko, angleško
Свяжитесь с нами
Расширенный поиск

EUR 0 в EUR 5,000,000

мы нашли 0 Результаты

О нас

Tretje največje slovensko mesto je postalo bogatejše za agencijo, ki v svetu prodaje nepremičnin že šesto desetletje postavlja merila odličnosti. Novi dom, franšiza agencije CENTURY 21, si od vsega začetka svojega poslovanja uspešno prizadeva za izpolnjevanje najvišjih standardov. Poslušnost, marljivost in prilagodljivost na seznamu naših vrednot kotirajo visoko. Višje boste našli le še zanesljivost, spoštovanje in predanost našim strankam.

Kakovost naše ponudbe gre vzporedno s strokovnostjo naših nepremičninskih posrednikov in stvari ne prepuščamo naključju. Celju in celotni savinjski regiji ponujamo visoko raven znanja, nujno potrebnega za spretno manevriranje okoli prepogosto spregledanih pasti nepremičninskih poslov. Uspešna sodelovanja nadgrajujemo tudi z prizadevanjem za neprestano izboljševanje, kot našo največjo prednost smatramo topel oseben stik in razbremenitev strank vseh skrbi pri ravnanju z nepremičninami.

Celje je naš dom in dovolite nam, da ga v osrčju Slovenije, na prostoru, kjer je nekoč vladala najvplivnejša slovenska plemiška rodbina, najdemo tudi vam.

У нас пока нет агентов!

Свяжитесь с нами

Запланировать показ?

Войдите или Зарегистрируйтесь чтобы отправить сообщение

Адрес: Kersnikova ulica 17a
Мобильный телефон: +386 41 682 876
Телефон: +386 80 30 49

Сравнить Объекты