Anmeldung / Registrieren

Mont-Real

Anschrift: MontReal
Handy, Mobiltelefon: +38267219194
Telefon: +38233402452
Wir sprechen: engleski, ruski i ukrajinski
Öffnungszeiten: 09 - 17
Kontaktiere uns
Erweiterte Suche

EUR 0 zu EUR 5,000,000

wir fanden 0 Ergebnisse

Über uns

„Mont-Real” je agencija sa sjedištem u Budvi u Crnoj Gori, koja je na jednom od najatraktivnijih tržišta nekretnina u Evropi poznata po profesionalnom, kvalitetnom i posvećenom radu.
Svim klijentima, kao i potencijalnim kupcima, omogućavamo sve što je potrebno u cilju realizacije procesa kupovine nekretnine, od organizovanja razgledanja, konsultacija, provjere urednosti dokumentacije vlasnika, zaključivanja i ovjere ugovora kod notara, pa do plaćanja poreza, podnošenja zahtjeva za uknjižbu i dobijanja Lista nepokretnosti kao zvaničnog dokumenta od strane Uprave za nekretnine Crne Gore o vlasništvu nad kupljenom jedinicom.
Projekti apartmana u Bečićima i Tivtu dokaz je uspješnih projektantskih i investicionih aktivnosti, tako da Vam nudimo i ovu vrstu usluge.
Registrovanje kompanije za potrebe klijenata i pružanje pravne podrške, usluge knjigovodstva i revizorske kuće, izrada development studije i konsalting u domenu imovinskog prava i zakonske regulative za sva pravna i fizička lica, samo su još neke od usluga kojima Vam naša agencija može olakšati poslovanje i doprinjeti ostvarenju Vaših ideja.
U ponudi širokog spektra djelatnosti agencije “Mont Real” Vam obezbjeđuje i:
1. posredovanje u prometu nepokretnosti (hotela, kuća, stanova, poslovnih prostora, zemlje…);
2. prenos vlasništva, tj. uknjižba kupljene nepokretnosti na kupca;
3. rekonstrukciju, adaptaciju i renoviranje kupljenih nepokretnosti za naše klijente;
4. pribavljanje odobrenja za izgradnju;
5. usluge izvođenja građevinskih radova za naše klijente;
6. pružanje pomoći prilikom podnošenja zahtjeva za privremeni boravak i dobijanja vize za strane državljane, kao i za registraciju vozila na nerezidenta;
7. pružanje usluga “housekeeping-a”: kućnog majstora, plaćanje računa u odsustvu, itd;
8. usluge prevođenja;
9. usluge transfera, rezervacije smještaja, organizacije izleta, rent-a-car.
Poštovanje dobrih poslovnih običaja, zaštita interesa stranke, povjerenje, savjesnost i poštenje, kao i posrednička pomoć neupućenoj stranci načela su i opredjeljenje agencije “Mont- Real”.
Kod nas rade edukovani agenti upoznati sa pravilima poslovne etike, koji će Vas stručno voditi kroz proces “od prezentacije do ključa” nove nekretnine.
Sa Vama govorimo na ruskom, engleskom i ukrajinskom jeziku.
Raduje nas činjenica da su mnogi naši klijenti postali i naši prijatelji iskreno nas preporučujući drugima. Ponosni i zahvalni zbog toga, obavezali smo se stalnom unapređenju kvaliteta ponude. Jer, naši zadovoljni klijenti, naša su najbolja reklama!

Wir haben noch keine Agenten!

Kontaktiere uns

Planen Sie eine Show?

Anmelden oder Registrieren Eine Nachricht senden

Anschrift: MontReal
Handy, Mobiltelefon: +38267219194
Telefon: +38233402452

Vergleiche Einträge