Anmeldung / Registrieren

CENTURY 21 Novi dom – MPTRG d.o.o.

Anschrift: Kersnikova ulica 17a
Handy, Mobiltelefon: +386 41 682 876
Telefon: +386 80 30 49
Wir sprechen: slovensko, hrvaško, srbsko, angleško
Kontaktiere uns
Erweiterte Suche

EUR 0 zu EUR 5,000,000

wir fanden 0 Ergebnisse

Über uns

Tretje največje slovensko mesto je postalo bogatejše za agencijo, ki v svetu prodaje nepremičnin že šesto desetletje postavlja merila odličnosti. Novi dom, franšiza agencije CENTURY 21, si od vsega začetka svojega poslovanja uspešno prizadeva za izpolnjevanje najvišjih standardov. Poslušnost, marljivost in prilagodljivost na seznamu naših vrednot kotirajo visoko. Višje boste našli le še zanesljivost, spoštovanje in predanost našim strankam.

Kakovost naše ponudbe gre vzporedno s strokovnostjo naših nepremičninskih posrednikov in stvari ne prepuščamo naključju. Celju in celotni savinjski regiji ponujamo visoko raven znanja, nujno potrebnega za spretno manevriranje okoli prepogosto spregledanih pasti nepremičninskih poslov. Uspešna sodelovanja nadgrajujemo tudi z prizadevanjem za neprestano izboljševanje, kot našo največjo prednost smatramo topel oseben stik in razbremenitev strank vseh skrbi pri ravnanju z nepremičninami.

Celje je naš dom in dovolite nam, da ga v osrčju Slovenije, na prostoru, kjer je nekoč vladala najvplivnejša slovenska plemiška rodbina, najdemo tudi vam.

Wir haben noch keine Agenten!

Kontaktiere uns

Planen Sie eine Show?

Anmelden oder Registrieren Eine Nachricht senden

Anschrift: Kersnikova ulica 17a
Handy, Mobiltelefon: +386 41 682 876
Telefon: +386 80 30 49

Vergleiche Einträge