Login / Register

Mont-Real

Adress: MontReal
Mobile: +38267219194
We Speak: engleski, ruski i ukrajinski
Opening Hours: 09 - 17
Contact Us
Advanced Search

EUR 0 to EUR 5,000,000

we found 0 results

About Us

„Mont-Real” je agencija sa sjedištem u Budvi u Crnoj Gori, koja je na jednom od najatraktivnijih tržišta nekretnina u Evropi poznata po profesionalnom, kvalitetnom i posvećenom radu.
Svim klijentima, kao i potencijalnim kupcima, omogućavamo sve što je potrebno u cilju realizacije procesa kupovine nekretnine, od organizovanja razgledanja, konsultacija, provjere urednosti dokumentacije vlasnika, zaključivanja i ovjere ugovora kod notara, pa do plaćanja poreza, podnošenja zahtjeva za uknjižbu i dobijanja Lista nepokretnosti kao zvaničnog dokumenta od strane Uprave za nekretnine Crne Gore o vlasništvu nad kupljenom jedinicom.
Projekti apartmana u Bečićima i Tivtu dokaz je uspješnih projektantskih i investicionih aktivnosti, tako da Vam nudimo i ovu vrstu usluge.
Registrovanje kompanije za potrebe klijenata i pružanje pravne podrške, usluge knjigovodstva i revizorske kuće, izrada development studije i konsalting u domenu imovinskog prava i zakonske regulative za sva pravna i fizička lica, samo su još neke od usluga kojima Vam naša agencija može olakšati poslovanje i doprinjeti ostvarenju Vaših ideja.
U ponudi širokog spektra djelatnosti agencije “Mont Real” Vam obezbjeđuje i:
1. posredovanje u prometu nepokretnosti (hotela, kuća, stanova, poslovnih prostora, zemlje…);
2. prenos vlasništva, tj. uknjižba kupljene nepokretnosti na kupca;
3. rekonstrukciju, adaptaciju i renoviranje kupljenih nepokretnosti za naše klijente;
4. pribavljanje odobrenja za izgradnju;
5. usluge izvođenja građevinskih radova za naše klijente;
6. pružanje pomoći prilikom podnošenja zahtjeva za privremeni boravak i dobijanja vize za strane državljane, kao i za registraciju vozila na nerezidenta;
7. pružanje usluga “housekeeping-a”: kućnog majstora, plaćanje računa u odsustvu, itd;
8. usluge prevođenja;
9. usluge transfera, rezervacije smještaja, organizacije izleta, rent-a-car.
Poštovanje dobrih poslovnih običaja, zaštita interesa stranke, povjerenje, savjesnost i poštenje, kao i posrednička pomoć neupućenoj stranci načela su i opredjeljenje agencije “Mont- Real”.
Kod nas rade edukovani agenti upoznati sa pravilima poslovne etike, koji će Vas stručno voditi kroz proces “od prezentacije do ključa” nove nekretnine.
Sa Vama govorimo na ruskom, engleskom i ukrajinskom jeziku.
Raduje nas činjenica da su mnogi naši klijenti postali i naši prijatelji iskreno nas preporučujući drugima. Ponosni i zahvalni zbog toga, obavezali smo se stalnom unapređenju kvaliteta ponude. Jer, naši zadovoljni klijenti, naša su najbolja reklama!

We don't have any agents yet!

Contact Us

Schedule a showing?

Login or Register to send a message

Adress: MontReal
Mobile: +38267219194

Compare Listings