Login / Register

PANORAMA NEKRETNINE

Adress: Resavska 86
We Speak: Srpski, English
Opening Hours: 09.00 - 17.00
Contact Us
Advanced Search

EUR 0 to EUR 5,000,000

we found 0 results

About Us

Panorama nekretnine se izdvajaju višegodišnjim iskustvom u prometu nepokretnosti, kvalitetnim rešenjima i profesionalnim pristupom prilagođenim potrebama svakog novog klijenta. Ako prodajete ili kupujete nekretnine na teritoriji grada Beograda i tražite agenciju od poverenja, „Panorama nekretnine“ će pronaći najbolje rešenje za Vas.

Naša kompanija se danas nalazi u samom vrhu agencija za nekretnine u našoj zemlji, članica je Privredne Komore Srbije i udruženja Klaster nekretnine – nevladine i neprofitne organizacije koja ima za cilj da se pravna lica slobodno udruže radi unapređenja i razvoja tržišta nepokretnosti na teritoriji Republike Srbije.

Advokatski tim sa dugogodišnjim iskustvom je zadužen za proveru dokumentacije, izradu predugovora i kupoprodajnih ugovora, kao i davanje pravnih saveta, a svaki novozaposleni agent pohađa kako pravnu, tako i marketinšku obuku uz pomoć i podršku naših već afirmisanih agenata. „Panorama nekretnine“ omogućuje svojim agentima da kontinuirano rade na samousavršavanju pohađajući seminare i međunarodne sajmove nekretnina, a svakog novog agenta ekstenzivno priprema za polaganje licence.

Našim klijentima nudimo preciznu i stručno odrađenu procenu i prezentaciju njihove nekretnine na tržištu nepokretnosti, pri čemu se naš tim služi inovativnim i najnovijim tehničkim metodama prilikom određivanja solucije za svakog našeg klijenta.
Nepokretnosti oglašavamo u više različitih, kako štampanih, tako i elektronskih medija gde se prezentacija svih naših nekretnina svakodnevno ažurira.
Podaci o svim nepokretnostima koje nudimo mogu se pronaći i na našem sajtu, koji je jedan od najposećenijih sajtova za nekretnine na našem području.

„Panorama nekretnine“ se nalaze u ulici Resavskoj br. 86 na Savskom vencu, u prijatnom ambijentu, gde veliki broj naših zadovoljnih klijenata nakon zaključenja ugovora kupoprodaje nepokretnosti i dalje nastavlja da koristi i preporučuje usluge naših agenata.

Ako kupujete ili prodajete nekretnine, pozovite nas ili dođite lično i naš tim će Vam izaći u susret.

All (1)
Sale (1)
EUR 97,000
Sale

FONTANA, 60m2, 2.5, XI, CG, UKNJIŽEN, 97.000...

Otona Župančiča, Belgrade, Serbia,
Category: ,
3 rooms
2 beds
60,00 m2

Contact Us

Schedule a showing?

Login or Register to send a message

Adress: Resavska 86

Compare Listings